Macro // vattendroppar

 
Här är två till macro bilder.
 

Måndag

 
Hej! Nu var det ett tag sen jag bloggade igen, men förra veckan bestod mest av plugg och träning. Men nu är det värsta över nämligen matte provet jag gjorde idag, gick nog inte så bra men men. Har fortfarande lite plugg kvar som jag ska ta itu med denna veckan, känns som allt plugg hamnade samtidigt helt plötsligt. Men så brukar det ju konstigt nog bli. Men ville bara uppdatera lite, hoppas ni mår bra så hörs vi snart. Kram!
 
 

Då var det bokat!Åh nu är det bokat! Jag och Hanna ska till London den 29 april!!! Det ska bli så kul verkligen! 

God frukost

 
Godmorgon! Idag har jag bara en lektion som börjar 13,20 så jag passade på att göra mig en god frukost. Blev plättar med banan som ni ser på bilderna, det var riktigt gott faktist. Denna veckan är riktigt skön för jag är ledig från imorgon till måndag, eftersom vi har studiedag fredag och måndag och i morgon är fotolektionen inställd. Så det blir som ett litet minlov, super skönt :) 
 

10 mars

 
Hej!! Helgen va en riktigt bra helg, umgicks med fint folk och gick ut för första gången. Men idag var det skola som gällde, och i morgon har vi bara en lektion, så skönt!! Det är så fint väder också, blir så glad när det börjar bli varmt och man kan börja anväda vårjackan :) Ikväll blir det även ett pass på gymmet, det är så skönt att ha kommit igång med träningen nu. Vi hörs snart, kram♥
 

Macro

 
 
Två macro bilder som jag redovisade idag på foto :)
 

Tisdag igår

 
Igår var det ju fettisdagen eller semledagen, vad man nu vill kalla den haha. Unnade mig iallafall en semla som var mycket god! :) Nu blir det att äta en god sallad och sedan redigera lite bilder till foto imorgon.
 

Redan mars

Bild sen i sommras när det hade regnat
 
Hejsan! Det har redan blivit mars, tiden går så sjuk fort nu. Iallafall så håller jag på att fixa photoshop till datorn, så hoppas på att det funkar sen så jag kan fixa lite bilder. Idag har inte varit den bästa dagen, men har skaffat gymkort så jag och Hanna gymmade efter skolan. Så nu mår jag faktikt lite bättre :) Det är skönt att kunna gå till gymmet och kunna tänka på annat för en stund och ta ut sina aggressioner. Nu ska jag plugga och sedan äta lite, kram♥