100414Hej! Igår hade vi utvecklingssamtals dag i skolan så gick till skolan och hade utvecklingssamtal sen tog jag och Hanna oss till gymmet och gymmade en stund. Idag har vi haft eget arbete på foto så vi fick va hemma och jobba. Och nu sitter jag och väntar på att min storebror och hans tjej ska komma från Stockholm. Ska bli kul!! Imorgon får vi äntligen looov, så skönt verkligen! Kram så länge. 

××

 
Hejsan! Nu har en hel vecka gått, det är sjukt hur tiden bara flyger förbi. Men igår var jag iallafall och klippte mig, äntligen! Här ovan ser ni resultatet, och jag blev jätte nöjd verkligen. Nu ska jag plugga och det kommer jag få göra i morgon också, har natur prov på tisdag. Så min helg består mest av plugg. Men hoppas att ni får en bra helg, så hörs vi snart! 
 

1 April

 
Hej! 1 April idag och nu är verkligen våren här, vi har ställt fram klockan och vädret är super fint. April kommer bli en bra månad, för min storebror och släkt kommer hit och vi har även påsklov. Och i slutet av april så åker jag och Hanna till London. Så det känns super bra, och det är inte lång tid kvar till sommarlov heller. Happy :) Kram på er ♥